EBSI4RO la final. MOOC-ul rămâne deschis

Proiectul “EBSI4RO: Connecting Romania through Blockchain” a ajuns la final – mulțumim celor care ați participat la workshop-urile pe care le-am derulat și ați urmărit activitățile noastre.

Cursul online masiv deschis (MOOC) “Tehnologia Blockchain. European Blockchain Services Infrastructure (EBSI)”, dezvoltat în proiect, rămâne deschis și așteaptă noi participați, interesați a se informa asupra acestei tehnologii emergente si a proiectului european de e-guvernare cel mai important – European Blockchain Services Infrastructure.

Vă invităm deci să vă creați cont pe platforma Unicampus.ro, la Înregistrare, iar după ce veți primi emailul de confirmare și vă veți autentifica pe platfomă, să vă înscrieți la MOOC-ul EBSI4RO.

Veți găsi anunțuri, materiale multimedia, activități colaborative – dacă veți participa la activitățile MOOC-ului, vi se emite un Micro-credential pe EBSI.

Platforma are o aplicație mobilă Unicampus, pe care o puteți instala și utiliza pentru accesarea comodă de pe mobil/tabletă a acestui MOOC și a altora oferite de platforma Unicampus a UPT.

Vă așteptăm să analizăm cum se pot utiliza Blockchain și EBSI în domeniul dvs de activitate.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.